Ruimte verhuur

RUIMTE VERHUUR CROSSFIT NIJKERK

Ken je dat gevoel dat de muren op je afkomen thuis? Starend naar de wijzer van de klok die wegtikt in de vergetelheid? Dan hebben wij met onmiddellijke ingang de oplossing voor jou of beter gezegd jullie! Met een schitterend kantoor voorzien van allerlei technische hoogstandjes kun je hier werken, maar uiteraard ook ontspannen. Want aansluitend grenst er een sportsbar, voorzien van diverse paradepaardjes op entertaingebied. Werk je te pletter in een ongedwongen sfeer en gooi na het zwoegen met een lakse worp een dartpijl in de triple twintig.

Maar dat heb ik thuis ook! Hold your horses! We zijn nog niet klaar. Op de eerste verdieping hebben we dus een effectieve werkplek gecreëerd. Met de trap naar beneden kom je in ons Crossfit domein. Een gigantisch trainingscomplex, hier kun je gebruik maken van splinternieuwe gewichten en snufjes van de huidige crossfitmarkt.

Wij geven je nu de mogelijkheid om het kantoor of de box af te huren, of misschien wil je wel de gehele box af huren. Dat is allemaal mogelijk eventueel met of zonder begeleiding. De prijzen zijn zo scherp als spaanse pepers dus wil jij lekker werken, hard trainen of allebei? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Nieuws

Laatste updates

Volg ons op Instagram