Sportschool in Nijkerk

Sportschool in Nijkerk

Heb je al van alles geprobeerd op het gebied van sporten? Ben je al regelmatig een sportschool ingedoken maar ben je toch toe wat aan nieuws? Wil je juist sporten onder begeleiding, maar ook in groepsverband? Wil je sociale contacten opdoen? Kom dan sporten bij CrossFit Nijkerk

Jee zoekt wat nieuws, geen alledaagse sportschool maar sporten in groepsverband met de allerbeste begeleiding? Dan is vandaag de dag, de hoogste tijd om orde op zaken te stellen. We gaan aan de slag met jouw persoonlijke doelen! Crossfit Nijkerk gaat meteen beginnen om afscheid te nemen van slechte gewoonten, zoals roken en overmatig alcoholgebruik. We starten onder professionele begeleiding met afvallen, spieren kweken, bovenal een gezond en vitaal leven! Wij garanderen dat je de nieuwe versie van jezelf een heerlijke vindt die altijd mag blijven. Bij CrossFit Nijkerk sporten wij maximaal in groepen van 12 personen, onder leiding van een gecertificeerde trainer. Na de trainingen is er voldoende ruimte om een kop koffie of thee te drinken. Tevens worden er evenementen georganiseerd, waardoor jij veel in contact komt met de andere sporters.

Het hebben van een blessure is geen reden om niet te komen sporten bij CrossFit Nijkerk. Onze gecertificeerde coaches zijn ervaren genoeg om de oefeningen/lessen aan te passen naar de mogelijkheden van jouw lichaam? Heb je last van je knie? Dan kunnen we bijvoorbeeld nog je buik en bovenlichaam trainen. Geef bij ons altijd aan als je ergens last van hebt, zodat wij de oefeningen voor je aan kunnen passen en jij op een veilige en verantwoorde manier kunt trainen.

Sportschool Nijkerk is voor iedereen

De Sportschool CrossFit Nijkerk is voor iedereen. Het mooiste aan CrossFit is dat we alles kunnen aanpassen, zodat het voor jong, oud, topsporters en revaliderende mensen toegankelijk is. Tevens is elke dag anders en worden de lessen voor jou gemaakt. Dit betekent dat je dus alleen hoeft te komen en wij verzorgen de rest. Daarnaast voeren wij oefeningen uit die wij in het dagelijks leven ook uitvoeren, zodat je hier veel profijt van hebt. Wij helpen iedereen en proberen alle persoonlijke doelstellingen bij onze sportschool in Nijkerk te realiseren.

Meld je aan bij onze sportschool in Nijkerk!

Nieuwsgierig geworden naar CrossFit Nijkerk? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles en dan maken wij snel kennis met elkaar.