Sporten in Voorthuizen

Sporten Voorthuizen

CrossFit in omgeving Voorthuizen

Woon je in voorthuizen en wil je graag kennismaken met CrossFit? Of woon je in voorthuizen en ben je op zoek naar een nieuwe sport/uitdaging? Kom dan naar CrossFit Nijkerk! CrossFit bij CrossFit Nijkerk voelt als thuiskomen. Iedereen kent mekaar en gezelligheid kent geen tijd.

Sporten in groepsverband

Het maakt niet uit wie CrossFit  uitoefent, want iedereen kan het. CrossFit draait om sterk, fit, gezond worden en misschien wel het allerbelangrijkste is de community. Samen sporten met een diverse groep mensen die gezelligheid, respect en liefde voor de sport hoog in het vaandel hebben staan. Alles draait om respect en dit alles onder begeleiding van een geweldig team van coaches. Ook al ben je niet bekend met CrossFit, er zijn tal van mogelijkheden om CrossFit te ontdekken. Dit kan bijvoorbeeld in een proefles of een buddywod. Er zijn  mensen van allerlei verschillende niveaus en iedereen wordt gewaardeerd in wat hij of zij kan. Je zult merken dat iedereen er is om je te helpen. Samen begin je een training en samen maak je het af. Na afloop drink je wat en deel je de ervaringen met andere CrossFitters. Als resultaat smeed je een hechte club die iedere keer weer het beste in iedereen naar boven haalt. CrossFit is op sociaal en sportief vlak een meerwaarde en ook nog is heel erg leuk om te doen.

Resultaat en persoonlijke begeleiding

Bij CrossFit Nijkerk gaan we altijd voor het beste resultaat. Wil je bijvoorbeeld fitter worden, een strak lichaam hebben, een gezondere leefstijl, afvallen of een andere doelstelling? Wij kunnen je overal bij helpen. Onze passie is om samen met jou gezette doelen aan te pakken. Door de juiste begeleiding gaan we professioneel te werk en met de juiste motivatie geven wij deskundig advies om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid tot het maken van een trainings- en/of voedingsprogramma, zodat we alles kunnen afstemmen op jouw persoonlijke situatie. Wij staan 24/7 voor je klaar om je aan te moedigen en om je door de moeilijke momenten heen te slepen. CrossFit draait om persoonlijke service en dat brengen wij met optimaal resultaat. Ben jij op zoek naar net dat beetje extra? Dan is dit echt iets voor jou!

Blessures

Mensen denken dat CrossFit heel erg blessure gevoelig is. Deze opvatting wijzen we direct naar het rijk der fabelen. Bij CrossFit Nijkerk werken wij alleen met de beste trainers en hebben onze lessen een maximale capaciteit. Dit om de kwaliteit te waarborgen die wij aan iedereen willen bieden. Door de kleine groepen kunnen wij iedereen de juiste aandacht geven ongeacht het niveau, zodat alles op de juiste en gecontroleerde manier wordt uitgevoerd. Bij CrossFit train je meerdere gewrichten en spiergroepen tegelijk, zodat de kans op blessures heel klein blijft.

Functioneel trainen

Bij CrossFit draait alles om functioneel trainen. CrossFit draagt onder andere bij aan de mobiliteit, balans en coördinatie van je lichaam. Dit draagt weer bij aan de kwaliteit van je dagelijkse bezigheden. Bij functioneel trainen ligt de focus op het uitvoeren  van bewegingen die onderdeel zijn van het dagelijks leven. Hierbij moet gedacht worden aan je kind op tillen, in- en uit een auto stappen, fysieke werkzaamheden etc. Het resultaat van de CrossFit trainingen is dat je bij bepaalde oefeningen steeds sterker wordt. Je traint niet specifiek bepaalde lichaamsdelen maar meerdere spiergroepen tegelijk. Je krijgt meer controle over jezelf, je coördinatie word beter, je krijgt een betere balans en je krijgt meer uithoudingsvermogen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor een gratis proefles en dan zien we je snel!