Sporten in Appel

CrossFit Nijkerk: Deadlift

Sporten in Appel

Ben je op zoek naar een CrossFit vlakbij Appel? Kom dan naar CrossFit Nijkerk! Wij helpen jou om de fitste versie van jezelf te worden. Binnen 10 minuten ben jij vanuit Appel in Nijkerk te vinden!

Bij CrossFit worden er gevarieerde en functionele bewegingen uitgevoerd op een hoge intensiteit. CrossFit verbetert onder andere je uithoudingsvermogen, waar je vaardigheden oefent met bijvorbeeld je eigen lichaamsgewicht. CrossFit is de meest veelzijdige manier om bijvoorbeeld spiermassa aan te komen, vet te verbranden, het lichaam sterker te maken en om gecontroleerd de sport uit te oefenen zonder blessures. Kortom een uitdagende en leuke manier om je lichaamshouding te verbeteren of gewoon je lichaam in een perfecte fitte staat te houden. Bij Crossfit Nijkerk werken we met gecertificeerde trainers die er voor zorgen dat je op een veilige en verantwoordelijke sport. CrossFit is de laatste jaren steeds populairder geworden, het heeft zich echt ontwikkeld tot een absolute topsport. CrossFit stelt mensen in staat om prestaties neer te zetten van een ongekend hoog niveau. Alles bij CrossFit Nijkerk draait om de saamhorigheid en respect naar elkaar toe. Wij waarborgen de community en streven ernaar om iedereen te laten werken naar de beste versie van zichzelf.

Samen trainen

Bij CrossFit sport je altijd in groepsverband. Je geeft je op voor een les dat jij mee wil doen en het enige wat jij verder hoeft te doen is te komen. Wij verzorgen de rest! Vaak hoor je mensen zeggen dat CrossFit te zwaar voor hen is. Dit is allesbehalve waar. Elke training is af te stemmen op jouw niveau en of blessures, zodat jij op een verantwoorde manier fit kunt worden. Een blessure is bij ons geen reden om niet te komen sporten, aangezien wij gespecialiseerd zijn in het aanpassen van oefeningen(indien nodig). Naast dat CrossFit uitstekend is voor je lichaam, draait het bij CrossFit ook echt om een community. Nieuwe vriendschappen worden gemaakt bij ons en er wordt regelmatig, buiten onze box, onderling afgesproken met elkaar.  Alles draait om respect en dit alles onder begeleiding van een geweldig team van coaches. Ook al ben je niet bekend met CrossFit, zijn er tal van mogelijkheden om CrossFit te ontdekken. Het gaat er ons niet om wie het snelste klaar is, bij ons gaat het erom dat jij een inspanning hebt geleverd die vooral VEILIG is., iedereen traint voor zich dus de inspanning die je levert wordt al geprezen. Je zult merken dat iedereen er is om je te helpen, samen begin je een training en samen maak je het af.

Persoonlijke service met het beste resultaat

Heb jij net dat extra stuk persoonlijke begeleiding nodig? Dan is CrossFit Nijkerk de community die jij zoekt. Heb je als doel om af te vallen, strakker te worden, gespierder worden of juist een andere doelstelling? Wij kunnen je overal bij helpen. Onze passie is om samen met jou aan het werk te gaan met jouw doelen! Hierin gaan we, naast reguliere CrossFit lessen, één op één aan de gang. Vervolgens stemmen wij jouw trainings- en voedingsschema af aan jouw persoonlijke doelen. Loop je ergens anders tegenaan? Wij kunnen je ook helpen met een stuk coaching. We staan 24/7 voor je klaar om jou door de moeilijke momenten heen te helpen! CrossFit draait om persoonlijke service en dat brengen wij met optimaal resultaat.

Functioneel trainen

CrossFit is functioneel trainen. Dit betekent dat je oefeningen nabootst uit het dagelijks leven. Hierbij moet je denken aan zitten en opstaan(squat), iets optillen van de grond(deadlift) en bijvoorbeeld iets boven je hoofd pakken. Daarnaast werk je bij CrossFit ook aan je mobiliteit, balans, uithoudingsvermogen en bijvoorbeeld je kracht. Je zult merken dat je steeds fitter wordt in het dagelijks leven en je krijgt meer controle over jezelf en een betere balans in het dagelijkse leven.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar CrossFit Nijkerk? Meld je dan aan voor een gratis proefles!