CrossFit Nijkerk Meals

Catering CrossFit Nijkerk

CrossFit Nijkerk Meals

Natuurlijke en voedzame maaltijden met verse ingrediënten, geen toegevoegde suikers, niet te veel zout, kort en bondig: De allerlekkerste versproducten! Waar? Bij Crossfit Nijkerk natuurlijk! Wij zorgen ervoor dat je bij ons een heerlijke en gezonde maaltijd af kunt halen.

Hoe werkt het?

Elke week kiezen wij een wisselende dag om je maaltijd af te halen. Dit om te variëren zodat er elke keer weer een nieuwe maaltijd op het menu staat.  Je geeft via onderstaand formulier door hoeveel maaltijden je wilt hebben en hoe laat je dit op wilt komen halen, wij zorgen ervoor dat dit keurig voor je klaar staat!

Gezond eten leidt tot een betere gezondheid en een verhoogd energielevel. Wij hebben met onze chef een selectie van gerechten gemaakt die perfect aansluit op een gezonde levensstijl. Met iedere week een verschillend gerecht zullen we blijven variëren. Dus heb jij geen tijd of geen zin om te koken of heb je gesport en heb je zin in een goede, gezonde healthy maaltijd? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat er een heerlijk gerecht voor je klaar staat die je hier in de box op kunt komen halen!

Ophalen of bezorgen

Ophalen van je gerechten is mogelijk op zaterdag van 9:00 tot 12:00 in Nijkerk, graag achterlaten in het opmerkingen veld welk tijdstip. Het is ook mogelijk om maaltijden in Barneveld bezorgd te krijgen.

Bestelformulier

Extra kip? Dat kan! Per maaltijd (veld hierboven) aangeven hieronder. Dus bestel je twee maaltijden en wil je twee met extra kip, geef hieronder ‘2’ aan.

Geef hier aan of je allergieën hebt of als je een opmerking wilt plaatsen.

Totaal € -

Abonnement afsluiten Meals

Dat kan! Voor €35,- per maand is het mogelijk om vier gerechten per maand te krijgen. Ophaaltijden kunnen we gezamenlijk afstemmen. Vul je gegevens hieronder in, betaal de eerste maand en de volgende maanden zal het bedrag automatisch geïncasseerd worden.

Totaal: € -