Fitness in Nijkerk

Fitness in Nijkerk

Het is algemeen bekend dat sporten goed is voor je lichaam, maar ook mentaal is het goed voor je. Het zorgt er voor dat je je energieker voelt, maar ook dat je meer gefocust bent. Bij CrossFit werken we naast het fysieke gedeelte ook aan het mentale gedeelte. Je bent tot meer in staat dan jij denkt en dat laten wij jou graag – op een veilige manier – ervaren.

Waarom Fitnessen bij CrossFit Nijkerk?

Qua Sportscholen, sportclubs of gyms heeft Nijkerk toch al het nodige te bieden. Maar wat ontbreekt er nog? Het ligt op het puntje van je tong. Bingo! Crossfit! Bij CrossFit Nijkerk bootsen wij oefeningen na uit het dagelijkse leven. Dit zijn bijvoorbeeld de Squat(dit is zitten en opstaan) en de Deadlift (iets oppakken van de grond). Op deze manier word je niet alleen sterker en fitter, maar heb je er ook veel profijt van in het dagelijks leven.

Naast het sporten staat bij ons veiligheid en techniek voorop. Wij vinden het niet relevant hoeveel kilo je kan squatten of deadliften. Bij ons gaat het erom dat het veilig gebeurt! Hierdoor is de kans op blessures minimaal. Wij zullen dan altijd eerst aan jouw techniek werken, voordat er gewicht wordt toegevoegd. Geen enkele training is hetzelfde, dit zorgt ervoor dat de trainingen leuk en uitdagend blijven.

Tenslotte sporten wij in groepsverband, met maximaal 12 personen. Op deze manier kunnen wij jou de aandacht en kwaliteit bieden die jij verdient!

Ik heb een poos niet gesport

We horen regelmatig dat mensen een poos niet gesport hebben en dat CrossFit daardoor te intensief is. Dit is absoluut niet waar. Het mooie aan CrossFit is, is dat wij alles op JOUW niveau kunnen afstemmen en vanuit daar rustig jouw conditie en/of kracht verbeteren. Dus wees niet ongerust als je een poos niet hebt gesport: Je bent meer dan welkom!

Blessure

Bij ons kun je gewoon blijven komen als je een blessure hebt. Het is dus geen reden om NIET te komen. Als je last hebt van je knie, kunnen we bijvoorbeeld de bewegingsuitslag korter maken. Daarnaast kunnen we compleet andere oefeningen voor jou maken. Als je niks met je schouder kunt, kun je bijvoorbeeld nog prima je buik en je benen trainen

Beginnen bij CrossFit Nijkerk

Ben je benieuwd naar CrossFit Nijkerk? Meld je hier aan voor een proefles en maak kennis met ons. Tot snel!