CrossFit Nijkerk Coaches

Coaches CF Nijkerk

Intro

Het is een terugkerend fenomeen onder leden én trainers. Na een proefles van CrossFit Nijkerk is bijna iedereen verkocht. Ook het team wil sindsdien niets anders meer. Wie is dit team? Hieronder stellen de CrossFit Nijkerk coaches zich aan je voor!

Rens Kok

Naast het geven van CrossFit Trainingen, maakt Rens op vrij hoog niveau de Nederlandse tennisbanen onveilig. De angst slaat spontaan toe als zijn tegenstanders hem de baan op zien lopen. Zelf zal je Rens dat nooit horen zeggen, want onze topcoach is vrij bescheiden. Maar wij weten wel beter. Als echte sportfanaat motiveert Rens je graag het maximale uit iedere workout te halen. Zijn befaamde “no rep!” is daardoor inmiddels uitgegroeid tot een gevreesde uitspraak binnen de landelijke CrossFit boxen. Wees gerust. Dat doet die alleen maar omdat hij het beste met je voorheeft 😉 Van beginner tot fanatieke crossfitter, Rens helpt iedereen graag verder bij CrossFit Nijkerk!

Tamara
Tamara Mohle

Deze fanatieke CrossFitter en ervaren coach heeft van Olympic Lifting haar specialisatie gemaakt, maar je kunt haar nog steeds blij maken met een lekker WODje. Ze leert jou tijdens het OLY uur graag alle ins and outs van de Clean and Jerk en de Snatch, maar ook tijdens de WOD laat ze je graag je grenzen opzoeken. Daarnaast is ze opgeleid tot pre- en postnataal coach, dus voor vragen over sporten tijdens je zwangerschap of na je bevalling, spreek haar zeker even aan of mail naar tamara@crossfitnijkerk.nl. Staat ze niet in de box om te coachen of te trainen, dan zit ze hoogstwaarschijnlijk achter haar laptop, want naast CrossFit coach is ze ook mede-eigenaar van Buddyofthebrand, een onderneming die bedrijven helpt met hun online zichtbaarheid via social media.

Daan den Uijl

Het is 2013. Een kleine krullenbol (ene Rens K.) stelt aan Daan voor om bij een ‘soort sportschool’ van iemand die hij van stage kent te gaan sporten. Onschuldig en naïef dat Daan is, besluit hij mee te gaan. Van dat uurtje sporten, moet hij zes dagen herstellen, compleet gesloopt en compleet verslaafd! Met zoveel jaren CrossFit-ervaring mag Daan zich langzaamaan een echte Crossfit-veteraan noemen. Gedurende het sportseizoen speelt hij basketbal en vult hij dit aan met trainingen in de box. Buiten het sportseizoen gooit hij er een schepje bovenop. En doet hij dat zelf niet, dan zijn er anderen (voornamelijk ene Rens K.) die hem met het minste of geringste zijn eigen grenzen weer laat verleggen.
In het grootste deel van zijn vrije tijd is Daan docent Biologie en Onderwijskundige, dus ook zijn trainingen zijn vakdidactisch en pedagogisch goed verantwoord. Hij legt daarbij de nadruk op een goede uitleg en een juiste technische uitvoering van alle bewegingen. Streng, doch rechtvaardig deelt hij No-Reps uit, maar schrik niet als ie per ongeluk een keer ONVOLDOENDE schreeuwt bij CrossFit Nijkerk.

Stefan Heimgartner
Stefan Heimgartner

Ik ben Stefan Heimgartner, getrouwd, trotse vader van twee prachtige zonen en woonachtig in Barneveld. Vanaf mijn vijfde al op de voetbalvelden te bewonderen. Een profcarrière zat er helaas niet in, maar al gauw kwam ik erachter dat horeca mijn andere grote liefde was. Na mijn studie Horeca Manager Ondernemer ben ik gelijk doorgestoomd om twaalf jaar lang als bedrijfsleider de kneepjes van het vak te leren in een groot etablissement.

Na deze leerzame periode werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Die heb ik gevonden bij het Kröller Müller Museum te Otterlo. Hier ben ik als Operationeel Manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van dit prachtige bedrijf, met als doel het nóg succesvoller te maken.

Dan is het toch prima zo? Nee. Sporten is mijn tweede passie. Gegrepen door het enthousiasme van Rens en het fenomeen Crossfit. Na veldvoetbal, zaalvoetbal, fitness en allerlei diverse sporten ga ik me hierin vastbijten.
Crossfit Nijkerk wordt dé community waar je dagelijks wil komen. Naast het sporten is de juiste voeding gebruiken ontzettend belangrijk. Met regelmaat zullen we sprekers uitnodigen om jullie op de hoogte te houden van de laatste gebeurtenissen op het gebied van voeding en sport.

Mijn rol
Mijn focus zal vooral op onze leden liggen. Kom na een explosieve les boven in de sportsbar afkoelen onder het genot van een ijskoud drankje en wellicht zelfs een hapje. Elk seizoen zullen we starten met een nieuw evenement en ook thema avonden zullen georganiseerd gaan worden.

Heb je ideeën? Kom gerust langs bij CrossFit Nijkerk en deel die met ons.

We zullen ons als team inzetten om jou naar een hoger level te brengen. Oprecht en absoluut niet geforceerd. Met ervaring op allerlei gebieden zetten wij professionaliteit in een heel ander daglicht. Je gaat je thuis voelen hier, dit wordt the way of life!

Tot snel bij Crossfit Nijkerk!

Personal training

Voor bedrijven