CrossFit Nijkerk Coaches

Coaches CF Nijkerk

Intro

Het is een terugkerend fenomeen onder leden én trainers. Na een proefles van CrossFit Nijkerk is bijna iedereen verkocht. Ook het team wil sindsdien niets anders meer. Wie is dit team? Hieronder stellen de CrossFit Nijkerk coaches zich aan je voor!

Rens Kok

Naast het geven van CrossFit Trainingen, maakt Rens op vrij hoog niveau de Nederlandse tennisbanen onveilig. De angst slaat spontaan toe als zijn tegenstanders hem de baan op zien lopen. Zelf zal je Rens dat nooit horen zeggen, want onze topcoach is vrij bescheiden. Maar wij weten wel beter. Als echte sportfanaat motiveert Rens je graag het maximale uit iedere workout te halen. Zijn befaamde “no rep!” is daardoor inmiddels uitgegroeid tot een gevreesde uitspraak binnen de landelijke CrossFit boxen. Wees gerust. Dat doet die alleen maar omdat hij het beste met je voorheeft 😉 Van beginner tot fanatieke crossfitter, Rens helpt iedereen graag verder bij CrossFit Nijkerk!

Floris
Floris Callenbach

Mijn naam is Floris Callenbach, 26 jaar en sportfanaat. Ik heb mijn hele leven al aan sport gedaan. Van Judo tot aan zwemmen. Tijdens mijn hbo-studie Sport, Management en Ondernemen kwam ik voor de keuze te staan in welke tak van sport ik mij ging specialiseren. Hiermee kwam ik voor het eerst in aanraking met de Fitnesswereld. Hier heb ik direct mijn roeping in gevonden. Mensen helpen hun doelen te behalen geeft mij een enorme succesbeleving. Mijn expertise ligt in strength, Conditioning, Mobility of gymnastics.

Daan den Uijl

Het is 2013. Een kleine krullenbol (ene Rens K.) stelt aan Daan voor om bij een ‘soort sportschool’ van iemand die hij van stage kent te gaan sporten. Onschuldig en naïef dat Daan is, besluit hij mee te gaan. Van dat uurtje sporten, moet hij zes dagen herstellen, compleet gesloopt en compleet verslaafd! Met zoveel jaren CrossFit-ervaring mag Daan zich langzaamaan een echte Crossfit-veteraan noemen. Gedurende het sportseizoen speelt hij basketbal en vult hij dit aan met trainingen in de box. Buiten het sportseizoen gooit hij er een schepje bovenop. En doet hij dat zelf niet, dan zijn er anderen (voornamelijk ene Rens K.) die hem met het minste of geringste zijn eigen grenzen weer laat verleggen.
In het grootste deel van zijn vrije tijd is Daan docent Biologie en Onderwijskundige, dus ook zijn trainingen zijn vakdidactisch en pedagogisch goed verantwoord. Hij legt daarbij de nadruk op een goede uitleg en een juiste technische uitvoering van alle bewegingen. Streng, doch rechtvaardig deelt hij No-Reps uit, maar schrik niet als ie per ongeluk een keer ONVOLDOENDE schreeuwt bij CrossFit Nijkerk.

Personal training

Voor bedrijven