CrossFit Nijkerk & persoonlijke aandacht

Persoonlijke Aandacht

CrossFit is erg persoonlijk. De trainer kent je al snel bij je naam en weet wat je wel en niet kan. Dit zorgt ervoor dat de trainer jou gerichter kan laten trainen en persoonlijke verder gaat uitdagen. Crossfit is een totaalaanpak. Wij bij CrossFit Nijkerk pakken alle relevante leefstijlaspecten aan omdat de juiste balans tussen fysieke en mentale kracht ervoor kan zorgen dat jouw fitheid optimaal is. Met onze diverse mogelijkheden starten wij allereerst met het opstellen van een persoonlijk en doelgericht plan om samen de uitdaging aan te gaan. Door jou vervolgens op deskundige wijze te begeleiden, helpen wij jou de juiste stappen te zetten op weg naar jouw doelen! Wij leren jou hoe je deze aanpak ook in de toekomst kunt blijven vasthouden met behulp van gerichte training en gezonde voeding. Wij respecteren onderlinge diversiteit op het gebied van sterke eigenschappen, startniveau en karakter. Daarom gaan wij één op één met jou aan de slag bij CrossFit Nijkerk.

Altijd training op een hoog niveau, daar zorgen onze trainers voor. De coaches kijken naar de houding en de positie waarin je de oefeningen uitvoert. Hierdoor wordt je continu gecontroleerd en gedwongen een gezonde houding aan te nemen en oefeningen niet verkeerd uit te voeren. Dit voorkomt blessures en zorgt voor het beste resultaat. Met onze begeleiding zorgen wij voor de juiste ondersteuning van de weg die jij gaat afleggen. Persoonlijke service op een high class niveau!

Ben benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!