CrossFit Nijkerk & Sfeer

CrossFit Nijkerk: Fotomodel

CrossFit Nijkerk

Sporten bij CrossFit Nijkerk voelt echt als thuiskomen en er is een hele fijne community.  Iedereen kent elkaar en gezelligheid kent geen tijd. Als je voor het eerst meedoet word je vriendelijk welkom geheten door de medeatleten.
Echter, zodra de training start, dan wordt er ook echt getraind en is iedereen serieus bezig met zijn/haar fitheid. Na afloop is er weer voldoende ruimte voor een praatje, maar dit kan natuurlijk ook onder het genot van een kopje koffie of thee. CrossFit is een allround sport.
Het zijn intensieve trainingen, maar de trainer zorgt er altijd voor dat de oefeningen op een veilige en gecontroleerde manier worden uitgevoerd.

Veel ouderen geven aan dat CrossFit niks voor hen is. Echter, naarmate je ouder wordt past ons lichaam zich aan. Dit zijn over het algemeen onnatuurlijke bewegingspatronen. Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Bij CrossFit werken we aan flexibiliteit en mobiliteit, wat ons helpt in het dagelijks leven. Heel veel mensen denken dat CrossFit niks voor hen is, maar juist naarmate je ouder wordt is CrossFit perfect!

Crossfit is goed voor het behouden van je flexibiliteit en mobiliteit, maar ook voor bijvoorbeeld je stabiliteit en conditie. Er is altijd iets nieuws te leren en het gevoel van voldoening kan echt een lifechanger zijn. In Nijkerk kun je aan de gang met het verbeteren van de volgende vaardigheden: Gymnastic, Mobiliteit, olympisch liften en je algehele fitheid. Daarnaast vindt dit alles plaats in een sociale community die elkaar positief ondersteunt.

CrossFit Nijkerk bestaat uit gepassioneerde mensen die samenwerken naar een groter doel, de kwaliteit van leven verbeteren!

 

Nieuwsgierig naar CrossFit Nijkerk? Meld je dan aan voor een proefles en hopelijk tot snel!